Телекомът Digi, който влезе на белгийския пазар през партньорството си с

...
Телекомът Digi, който влезе на белгийския пазар през партньорството си с
Коментари Харесай

Румънският телеком Digi стъпи в Белгия с големи амбиции и по-ниски цени

Телекомът Digi, който влезе на белгийския пазар през партньорството си с локалната Citymesh, възнамерява да започне интензивно работа през лятото. Това стана ясно на откриването на офиса на румънския телеком в Брюксел.

В началото мобилните услуги ще се дават отчасти посредством мрежата на локалния оператор Proximus. Digi ще предлага мобилни услуги и транспорт на данни, закрепен интернет и телевизия. Digi построява и пуска в употреба както оптична мрежа за над 60 000 семейства в Брюксел, по този начин и 4G и 5G мобилна мрежа, която се чака да доближи 4500 мобилни обекта през идващите години.

Digi ще е четвъртият телеком на белгийския пазар. Амбициите на компанията са в кратковременен проект да даде услуги на към 30% от популацията. От сдружението оповестиха още, че в началото ще стартират с даването на мобилни услуги, а след това през годината ще се ориентират и към закрепени мрежи.
 Румънската Digi ще влезе в Топ 4 на испанските телекоми
Румънска компания ще влезе в Топ 4 на испанските телекоми

Тя е огромният победител от договорката за сливането на Orange и Masmovil

Съгласно проекта на телекома в границите на 3 години той ще се стреми да доближи 70% покритие, а до 2030 година - 99,8% и то със лична инфраструктура.
 Снимка 665750
Източник:

" При създаването на офертата ни към клиентите изхождахме от потребностите на белгийските консуматори. Изследванията демонстрират, че цените за телекомуникационни услуги тук са доста по-високи, в сравнение с в прилежащите страни. Digi разполага с нужния механически опит, а групата към този момент е осъществила сполучливи стъпвания на нови пазари. Благодарение на този опит сме уверени, че можем да разтеглим мрежата си по ефикасен и доходоносен метод, " разяснява пред гостите на събитието генералният шеф на Digi Белгия Йерун Дегадт.
Източник: money.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР